Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

PrettyUgly elsker bæredygtighed part I

 

Det skal ikke være en hemmelighed, at PrettyUgly er et brand, som vil slå et slag for produktionsmæssig bæredygtighed! Stifter og ejer, Karina Munch-Knudsen mener, at det er et ansvar der skal tages: 

"Vi som virksomhed har et ansvar for at mindste vores fodaftryk på jorden rent miljømæssigt. Jeg ser det som noget, der "bør" være integreret i en virksomheds tankegang - altså at vælge bæredygtige alternativer, hvor det kan lade sig gøre, uden man mister noget på det." 

Det er også grunden til, at vi blandt andet forhandler 100% økologisk bomuld til vores produktion af t-shirts. Karina har nemlig selv researchet og håndvalgt sin leverandør af t-shirts, hvor de har de samme værdier og tanker omkring bæredygtighed og miljøet som hende selv. Det betyder faktisk, at bomulden er dyrket helt uden brug af kemikalier og GMO'er (Gen Modificerede Organismer). På den måde undgås gensplejsning, og bomulden forbliver naturlig og står i sin reneste form. 

Derudover så er vores t-shirts produceret i ringspundet kæmmet bomuld, hvilket giver en blødere overflade, høj kvalitet og lang holdbarhed! Den hvide farve på vores t-shirts opnås desuden ved en særlig industriel tekstilvask fremfor den ellers traditionelle blegning! 
Den høje kvalitet og lange holdbarhed i t-shirtsene betyder, at de ikke skal skiftes ud nær så hurtigt, som det kan risikeres med andet tøj. Og når vi er bedre til at gemme på tøjet, så er vi med til at skabe et bedre og sundere miljø! Det er noget, vi kan lide her hos PrettyUgly. :)

 

Karinas holdning til bæredygtighed kommer dog ikke blot til udtryk i hendes valg af t-shirts, men det vil vi skrive meget mere om i den kommende tid - så følg med!!  

Comments on this post (2)

  • Jul 07, 2016

    salam wbt tuan.. bleh tak tuan terangkan cara nak letak bunga-bunga khat mengikut kesesuaian atau mengikut kaedah yang betul? Contohnya ada tak bunga khat tu khas untuk bhg bawah je atau ada bunga tu khas untuk yang bhg atas sha38&#a2j0; Syukran jazilan

    — Bertie

  • Oct 06, 2015

    FEEED website! FEEEEDE styles! Jeg glæder mig til at følge siden hér:-)

    — Karina

Leave a comment