Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

News

DEN SKÆVE SKØNHED // VORES MODELLER

DEN SKÆVE SKØNHED // VORES MODELLERPRETTYUGLY OG ALLE VORES DEJLIGE DAMER

Hvem er de skønne kvinder egentligt, som så fint pryder billedet ovenfor? Hvorfor er netop de udvalgt til at repræsentere PrettyUgly? Svaret er simpelt...

Når man har en virksomhed som PrettyUgly, så er det enormt vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad man ønsker at "være" udadtil. Hvad ønsker man at repræsentere for ens kunder - og potentielle kunder? Hvordan skal de se én og ens brand, og hvad ønsker man omvendt, at brandet skal fortælle dem? Vi skal hilse at sige, at det kræver nogle gode overvejelser og mange beslutninger, valg og fravalg at komme frem til det ønskede mål. 

Hos PrettyUgly har vi dog ikke været i tvivl om, hvad en af vores allerhøjeste prioriteter har været: Den skæve skønhed!! Når vi vælger vores modeller til lookbooks, produktfotos osv., leder vi efter noget anderledes, noget skævt, men alligevel smukt og samtidig noget personligt, som kunderne helt umiddelbart kan relaterer sig til og identificerer sig med. Vores modeller er derfor ikke de højeste og tyndeste med det flotteste hår og tænder som perler på snor. Derimod er de menneskelige, livsglade, fantastiske personligheder, forskellige aldre og størrelser og fælles for dem alle er, at de er helt deres egne!!

For os er det essentielt, at vores produkter henvender sig til enhver kvinde eller mand, og at ingen føler sig sorteret fra undervejs. Vi håber selvfølgelig, at vores syn på det smukke i det skæve kan ses i vores billeder såvel som produkter, og at vores kunder føler en tilknytning og relation til vores modeller - vores dejlige damer! 

Continue reading

PRETTYUGLY // DEN SKÆVE SKØNHED

PRETTYUGLY // DEN SKÆVE SKØNHED

Foto: Tumblr.com

PRETTYUGLY HYLDER DEN SKØRE SKØNHED

Skønhed kommer indefra... ikke? Eller er det i virkeligheden det ydre, der tæller? Hvordan definere vi egentlig skønhed, og hvorfor er det så vigtigt at sætte fokus på? 

Vi lever i en verden, hvor vi hele tiden bliver bombarderet med alverdens indtryk og meninger om, hvordan vi skal se ud. Modeblade, bloggere, it-personer og eksperter bidrager alle sammen til en "fælles" forståelse af skønhedsidealer. Nogle kan sagtens abstrahere fra det ideal, for andre bliver det et næsten ubærligt pres.  

Hos PrettyUgly vil vi derfor tage os lidt ekstra tid til at hylde skønhed. Og vi mener alle aspekter af skønhed - også dem, som andre måske ikke finder skønne. For i bund og grund er skønhed jo noget individuelt. Noget, der ikke kan sættes en finger på. Det kan være bulen på næsen, et skævt tandsæt, stritøre, de fyldige lår eller bare glimtet i øjet. Vi hos PrettyUgly mener, at skønhed kommer i alle aldre, størrelser, farver og præferencer. Og ikke mindst - indefra! 
Skønhed er nemlig ikke én specifik ting, men derimod den følelse, som noget fremkalder hos os!
Følg med i denne uge, hvor vi vil fortælle om, hvordan skønhed kan se ud i vores øjne, samt hvordan - og hvorfor vi vælger vores modeller hos PrettyUgly!

Continue reading

PrettyUgly elsker bæredygtighed part II


Velkommen til anden del af føljetonen "PrettyUgly elsker bæredygtighed". 

I dag skal det handle om det fantastiske materiale bambus, som vi flittigt bruger i produktionen af smykker. Karina, ejer af PrettyUgly, har siden brandets start elsket det udtryk, som bambus tilføjer smykkerne. Det er helt sit eget; varmt, rundt, nuanceret, spændende blidt og samtidig giver bambus det etniske twist, som Karina finder inspirerende! Der er ikke to smykker, der er ens, når vi skærer smykker i bambus. Ud over de åbenlyse og æstetiske grunde til at vælge dette materiale, så er der altså en lang række af andre gode grunde til at tænke bambus mere ind i dansk design.  

Bambus har eksisteret i tusinde år, og er derfor i sig selv ingen nyhed. Særligt i Asien er det blevet brugt flittigt til alverdens ting, og nu er bambus også begyndt at indtage det danske marked. Hos Samvirke skriver de blandt andet: 

"Vækstperioden for bambus er fire til seks år, hvor den for et egetræ er omkring 50 år. Det betyder, at bambus giver et hurtigt udbytte, og så sætter bambusplanten oven i købet selv nye skud, når den bliver fældet. Det bliver den ved med i seks til otte årtier. Derfor er planten interessant, når man vil producere hurtigt og med omtanke." (Samvirke.dk)

Hvis man sammenligner bambus med almindeligt træ, er der ingen tvivl om, at det er et bæredygtigt materiale. Bambus vokser langt hurtigere end træer, og nogle arter kan faktisk vokse over 1m pr. døgn! Så i stedet for at vente 50 år på et egetræ, kan bambussen fældes efter 4-6 år. Det betyder faktisk også, at bambus næsten producerer 15 km stamme i sin vækstperiode - det er optimal bæredygtighed! 

Derudover bidrager vi også positivt til CO2-udviklingen, når vi vælger bambus som materiale til vores smykker. Hvordan det? tænker du måske. Jo det er faktisk sådan, at bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante og hele 35% mere end almindelige træsorter. Det gør den fordi, den gror så hurtigt, helt uden pesticider, kunstig gødning eller herbicider. Og som prikken over i'et, så recirkulerer bambus også store mængder CO2. 

What's not to like? Vi elsker i hvert fald bambus her hos PrettyUgly. 

 

Kilde: www.samvirke.dk & www.holseogwibroe.dk

Continue reading

PRETTYUGLY // BÆREDYGTIGHED

PRETTYUGLY // BÆREDYGTIGHED

 

BÆREDYGTIGHED: HVEM, HVAD OG HVORFOR? 

Begrebet bæredygtighed er i sandhed en travl dame i disse tider. Men hvad mener vi egentlig, når vi siger, at PrettyUgly elsker bæredygtighed? Og hvorfor er det så vigtigt at sætte fokus på den bæredygtige tanke? 

Jo altså. Hos PrettyUgly ser vi bæredygtighed som en grundlæggende tanke i vores måde at vælge - og behandle nogle af vores materialer på. Vi tror på, at de forandringer, der finder sted i samfundet skal sikre en god kvalitet og et godt liv for os alle sammen. Vi kan ikke lide tanken om klimaforandringer, masser af kemikalier, naturspild, forurening eller iltsvind. Vi ønsker ikke at skade de kommende generationer, fordi vi har haft fingrene for langt nede i ressource-krukken. Derfor benytter vi blandt andet materialer som økologisk bomuld til vores t-shirts og bambus til vores smykker! 

Er PrettyUgly så en grøn virksomhed? Og er PrettyUgly en økologisk virksomhed? Eller er vi hverken eller? 

Det er essentielt at pointere, at man ikke er økologisk, fordi man indtænker bæredygtighed i sin produktion og produkter! Omvendt er man heller ikke nødvendigvis bæredygtig, når man har med økologiske produkter at gøre! Et eksempel kan være økologisk bomuld: Det er sået og høstet efter nogle særlige regler for at kunne kaldes økologisk. Derimod er det den måde, som stoffet behandles på efterfølgende, der er medbestemmende for, om det er bæredygtigt. Hvis stoffet vaskes og behandles med masser af kemikalier, vil der altså ikke være en bæredygtig tanke bag! 

Hos PrettyUgly vægter vi at benytte økologisk bomuld, som efterfølgende har været igennem en skånsom og miljøvenlig behandling - og farvning. Det sikrer nemlig også, at tøjet bliver blødere og  samtidig holder længere = mindre tøj-spild. What's not to like?  

Og nej, PrettyUgly er ikke 100% bæredygtige, men vi vælger bæredygtighed til, hvor det kan lade sig gøre uden at gå på kompromis med design, kvalitet og pris! 

Continue reading

PrettyUgly elsker bæredygtighed part I

 

Det skal ikke være en hemmelighed, at PrettyUgly er et brand, som vil slå et slag for produktionsmæssig bæredygtighed! Stifter og ejer, Karina Munch-Knudsen mener, at det er et ansvar der skal tages: 

"Vi som virksomhed har et ansvar for at mindste vores fodaftryk på jorden rent miljømæssigt. Jeg ser det som noget, der "bør" være integreret i en virksomheds tankegang - altså at vælge bæredygtige alternativer, hvor det kan lade sig gøre, uden man mister noget på det." 

Det er også grunden til, at vi blandt andet forhandler 100% økologisk bomuld til vores produktion af t-shirts. Karina har nemlig selv researchet og håndvalgt sin leverandør af t-shirts, hvor de har de samme værdier og tanker omkring bæredygtighed og miljøet som hende selv. Det betyder faktisk, at bomulden er dyrket helt uden brug af kemikalier og GMO'er (Gen Modificerede Organismer). På den måde undgås gensplejsning, og bomulden forbliver naturlig og står i sin reneste form. 

Derudover så er vores t-shirts produceret i ringspundet kæmmet bomuld, hvilket giver en blødere overflade, høj kvalitet og lang holdbarhed! Den hvide farve på vores t-shirts opnås desuden ved en særlig industriel tekstilvask fremfor den ellers traditionelle blegning! 
Den høje kvalitet og lange holdbarhed i t-shirtsene betyder, at de ikke skal skiftes ud nær så hurtigt, som det kan risikeres med andet tøj. Og når vi er bedre til at gemme på tøjet, så er vi med til at skabe et bedre og sundere miljø! Det er noget, vi kan lide her hos PrettyUgly. :)

 

Karinas holdning til bæredygtighed kommer dog ikke blot til udtryk i hendes valg af t-shirts, men det vil vi skrive meget mere om i den kommende tid - så følg med!!  

Continue reading

Så' det jul!!!

I anledning af julen 2014, tilbyder vi hele december fri fragt på alle ordrer.
Desuden bliver alle ordrer pakket i en fin æske, der er lige til at ligge under juletræet. Ønsker du pris fjernet, og/eller smykker pakket individuelt i æsker, bedes du anføre dette. Du har mulighed for at tilføje en besked i din "indkøbskurv".

Der vil løbende i december komme tilbud på udvalgte smykker.

Følg desuden med på facebook for julekonkurrencer og rabatkoder

PrettyUgly ønsker alle en glædelig jul og godt nytår

Continue reading

Hvorfor PayPal??

Her på prettyugly webshop kan du betale via PayPal.
Paypal er et anerkendt, internationalt betalingssystem som bliver stadig mere udbredt at bruge herhjemme. 
PayPal anvendes af mange internetbutikker som betalingssystem, på grund af den høje sikkerhed for køber såvel som for virksomheder. 
Paypal er et betalingssystem på lige fod med PBS, og du kan tilknytte alle betalings/kreditkort.

Continue reading